Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

UITSLAG COMPETITIE VISSEN 1 OKTOBER 2022

3 oktober 2022

Vandaag 1 oktober 2022, Een hele mooi visserij gehad!

De dag begon nog in het donker en we besloten gezamenlijk om de wedstrijd een half uur uit te stellen en door te laten gaan. Zelf kwam ik in van A terecht op de 2e stek. Ik had geweldig goede deelnemers in m’n vak en moest dus goed aan de bak, om kans te maken op een dag prijs.

Er stond een stevige westen wind kracht 3 à 4, vol op het kanaal. Ik zag in het B vak vooral feeders die werden klaargemaakt, maar in ons vak de vaste stokken. Zelf heb ik beiden klaargemaakt maar ben uiteindelijk wel voor de stok gegaan.

Het leek erop dat merendeel van de deelnemers voor 7 à 8 meter koos in verband met de wind, dus besloot ik om toch maar op 11.5 meter te gaan. Dat zou zwaar worden maar goed, mijn buurman op de kopplek deed hetzelfde.

Om half 9 klonk het start signaal en begon ik te voeren. Eerst even kort gevist zonder resultaat dus de lange stok er maar in. Dobber ging direct onder en heb dit vier uur weten vol te houden. Twee andere vissers in het vak wisten ook hele mooie aantallen aan te bieden met de weging.

De uitslagen over de hele competitie na aftrek van 2 wedstrijden is geworden..

1ste Henk Hakkers 

2de Chris Dekker

3de Marinus Hendriks 

4de Gezinus Groote 

5de Willie Koop

6de Bas Supheert 

7de Henk Wilpshaar

Winnaars gefeliciteerd!!!

Dit was, helaas, de laatste vooralsnog competitie wedstrijd bij de TOP voor mij. Ik wist mijn dag af te sluiten met een 3de plek en was er goed tevreden over. Als er zich niemand meldt om het stokje van mij over te nemen zal er volgend jaar geen competitie zijn voor de wedstrijd vissers.

Erik Groote is nog steeds uitgeschakeld maar hersteld langzaam en goed. Hij zal volgend jaar sowieso nog niet fit genoeg zijn om het op te pakken. Dus als er iemand is die dit wil doen…. je mag reageren via het contactformulier van de TOP.

Ik wil de TOP, Erik Groote, de wedstrijd vissers en alle vrijwilligers, waaronder Appie Luinge, heel erg bedanken voor de afgelopen jaren. Het was mooi en gezellig en heb mij heel goed kunnen ontplooien.

Nu is het tijd voor het grotere werk en wedstrijden .

Ik ben te volgen op Facebook 

Evezet Fishing & Team Spirit. 

Hier organiseren we wedstrijden en doen verslag van wedstrijden.  We vissen individueel, als koppel en team. Er is sprake om dit samen met de TOP ter zijner tijd op te pakken.

Nogmaals iedereen bedankt en tot later aan de waterkant! 

Mvg Bas Supheert 

Tot ziens

Deel deze pagina:

Lees ook...

 • 04 aug 2023

  UITSLAG COMPETITIE VISSEN 22 JULI 2023

  Zaterdag 22 juli is de derde wedstrijd van de...

 • 19 sep 2016

  Viswedstrijd 21 mei 2016 (competitie)

  Zaterdag 21-05-2016 is de tweede witviswedstrijd gevist. Deze keer...

 • 17 jan 2021

  Competitiewedstrijden 2021

  Er wordt gevist volgens de laatste versie van het...