Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

UITSLAG COMPETITIE VISSEN 30 SEPTEMBER

10 oktober 2023

Zaterdag 30 september is de laatste wedstrijd van onze competitie gevist in het Almelose kanaal vanaf de Haandrik richting Gramsbergen. 14 vissers gingen de strijd aan onder zeer mooie weersomstandigheden.  

De parcours uitzetters moesten eerst nog een karpervisser, die wilde beginnen op ons wedstrijdwater, vriendelijk verzoeken een andere plek op te zoeken. Dit was geen probleem.

Nadat iedereen een pleknummer geloot had, kon men naar zijn plek om daar alles op te bouwen. Om 8 uur klonk het beginsignaal en vlogen de voerballen door de lucht of, werden wat minder luidruchtig, gecupt. 

Zoals heel vaak werd er in het begin kleine vis gevangen.  Naarmate de tijd vorderde werd dat ook minder. Het wachten was op een bonus vis, een grote brasem of een zeelt.

Een enkeling ging door met het vissen op kleine vis en wist zelfs een heel netje vol te vangen. 

Uiteindelijk waren er twee vakwinnaars.  Henk Hakkers wist zijn kopplek te verzilveren met een eerste plaats in vak A, terwijl Henk Wilpshaar zijn kopplek in vak B waarmaakte. Hulde! 

De uitslag had veel invloed op de eindstand. 4 vissers eindigden op een gelijke 2e plaats met allemaal 12 punten. Het gewicht bepaalt dan de volgorde.

Zo is er een einde gekomen aan ons visseizoen 2023 via de TOP. Na een aarzelende start was er bijna altijd een leuk aantal vissers aanwezig. We hopen ook volgend jaar op jullie aanwezigheid te mogen rekenen

Nu de competitie voorbij is, wil ik vooral de helpers met het wegen en het uitzetten heel hartelijk bedanken. Klasse!

Het bestuur had ook nog een leuke verrassing in petto. Na de wedstrijd werd er getrakteerd op een lekkere gehaktbal en een blikje drinken. Hartelijk dank.

Deel deze pagina:

Lees ook...

 • 11 dec 2016

  Wedstrijddatums 2017

  De wedstrijddatums van het competitievissen en het recreatievissen (55+)...

 • 22 okt 2019

  Wedstrijd 19-10-19 (Wintercompetitie)

  Zaterdag 19 oktober hebben we onze 1e winterwedstrijd gehouden....

 • 03 sep 2020

  Wedstrijd 01-09-2020

  Viswedstrijd uitslag  1 september ’20  Dames en 55+ Heren...