Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

Wedstrijd 22-06-2019 (Competitie)

27 juni 2019

De wekker ging weer vroeg vanmorgen en de verwachtingen waren hoog gespannen voor vandaag. Voor een wedstrijd aan dit kanaal kan je je normaal goed voorbereiden op veel Voorn, Alver en Baars, maar ook voor Zeelt en Brasem als bonus vissen.

Het parcours waar we voorheen altijd gevist hebben liep de laatste jaren erg terug qua vangsten en groeide steeds meer dicht  door waterplanten zoals de prachtige lelies. Daarom had ik besloten om ons parcours te verplaatsen naar een ander gedeelte.

We verzamelden ons om half 7 bij de oude losplaats. Ab Luinge en Eric Groote, mijn vaste crew voor de wedstrijden, waren er mooi op tijd. Ze begonnen met het uitzetten van de nummers, dat een stuk verder gelegen was dan de verzamelplaats.

Na het uitzetten, bleef Ab is op de locatie, om ervoor te zorgen dat er geen andere vissers op het gewillige parcours zouden gaan zitten. Dit was maar goed ook want er kwamen Duitsers die het parcours wouden gaan bezetten.
In goed overleg, heeft Ab de mannen overtuigt om ergens anders te gaan zitten. De opkomst op de 4e competitie dag, was helaas laag. Om 08:00 uur klonk de bekende hoorn en gingen de voerballen en korven het water in.

Normaal zou je direct kleine vis beginnen te vangen maar dat was niet aan de orde vandaag. Sterker nog, de meest deelnemers moesten echt lang wachten en hun geduld werd dan ook duidelijk op de proef gesteld. Behalve Henk Hakkers, met alle respect deze veteraan kan vissen. Van het begin tot het einde van de wedstrijd bleef hij maar vis vangen en wist hij bij de weging ook ruim 2kg kleine vis aan te bieden.

Daniel die voorheen bij Gruppen DL heeft gewerkt wist nog een mooie zeelt aan te bieden. Hij gaat overigens binnenkort een nieuwe Hengelsport zaak openen in Emilicheim, hierover binnenkort meer.
De weging werd gedaan door Ab en Eric, de winnaar is Henk Hakkers
Voor de volledige uitslag zie de uitslagenlijst.

Volgende Wedstrijd 20 Juli Stieltjeskanaal!

Deel deze pagina:

Lees ook...

  • 22 okt 2019

    Wedstrijd 19-10-19 (Wintercompetitie)

    Zaterdag 19 oktober hebben we onze 1e winterwedstrijd gehouden....

  • 30 jul 2017

    Viswedstrijd 15 juli (Competitie)

    Vandaag visten we in het Zwindersekanaal net buiten Coevorden...

  • 29 aug 2017

    Wedstrijd 12 augustus 2017 (competitie)

    Zaterdag 12-08-2017 was er een viswedstrijd van de competitie...