Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

Viswedstrijden afgelast tot 10 mei

16 april 2021

Mededeling Sportvisserij Nederland : Geen Viswedstrijden tot 10 mei 2021.

De nieuwe maatregelen betekenen voor de sport dat iedereen vanaf 26 jaar alleen mag sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen.

Wedstrijden zijn niet toegestaan. Dit geldt ook voor alle viswedstrijden van lokaal tot landelijk. Sportvisserij Oost-Nederland cancelt tot 10 mei 2021 alle wedstrijden. Dit geldt ook voor de verenigingswedstrijden.

Hierdoor vervalt de eerder uitgegeven wedstrijdtoestemming. Alle wedstrijden tot 10 mei 2021 worden afgekeurd. (Uitgezonderd aanvragen specifiek voor deelname onder de 18, dit dient expliciet vermeld te worden.)

Nieuwe wedstrijdaanvragen voor de periode vanaf 9 mei worden pas na 5 mei, als er meer bekend is over een vervolg, geaccordeerd.

Voor de jeugd / junioren tot 18 jaar gelden uitzonderingen: binnen verenigingsverband (dus niet tegen andere verenigingen) kunnen wel onderlinge viswedstrijdjes worden georganiseerd. Wenst u hiervoor een aanvraag te doen, vermeld dit dan in de aanvraag!

Met dit besluit houden wij ons aan bij de richtlijnen van de overheid, het RIVM en de NOC*NSF en Sportvisserij Nederland. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en willen de verspreiding van het coronavirus tot het minimum beperken. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we gezond blijven!

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u contact met ons opnemen via wedstrijden@sportvisserijoostnederland.nl

Met vriendelijke groet,
De wedstrijdsecretaris

Deel deze pagina:

Lees ook...

 • 07 aug 2018

  Karper koppelwedstrijd weekend van 31 augustus, 1 en 2 september 2018

  Hierbij het bericht dat wij ook dit jaar weer...

 • 17 jan 2021

  Competitiewedstrijden 2021

  Er wordt gevist volgens de laatste versie van het...

 • 08 aug 2020

  Wedstrijd 4-8-2020 (55+)

  Aangekomen bij het viswater Lutterhoofdwijk (het klooster), lag daar...