Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

Verslag Selectiewedstrijd Dobbervissen

16 mei 2023

Op zaterdag 13 mei, werd de selectiewedstrijd Dobbervissen Heren en Dobbervissen Teams gehouden, aan het Beukerskanaal te Giethoorn. Deze wedstrijd werd georganiseerd door Sportvisserij Oost-Nederland.

Aan de wedstrijd deed Team Evezet Fishing & Team Spirit mee. Dit team bestaat uit de heren Sem Den Oudsten, Peter de Lange, Gert Oost, John Otten en Bas Supheert. Onze vereniging ondersteunt dit team. Een week voor de wedstrijd heeft het team nog getraind op het parcours en toen zag alles er veelbelovend uit. Aan de wedstrijd deden echter meer dan 100 deelnemers mee en dan is het behalen van een resultaat een stuk lastiger.

Ieder teamlid probeerde het onderste uit de kan te halen en dat miste zijn uitwerking niet. Het team wist namelijk de vierde plaats in het eindklassement te bemachtigen en dat is een prestatie van formaat te noemen. Al helemaal omdat het de eerste teamwedstrijd was van dit team.

Maar daarmee was de koek nog niet op. Peter de Lange viste namelijk een 1 en wist de wedstrijd zelfs te winnen met een totaalgewicht van 15330 gram en Sem Den Oudsten viste een prachtige 2 in zijn vak. Daarmee hebben Peter en Sem zich geplaatst voor de vervolgwedstrijd. Heel erg knap! Ieder teamlid kan sowieso erg trots zijn op de prestatie die is geleverd.

Het team gebruikt het volgende Evezet voer: Skimmer, Allround, Voorn Zwart, Super Feeder en Super Brasem. Daarnaast werd veel leem en turfleem gebruikt.

Wij wensen Team Evezet Fishing & Team Spirit heel erg veel succes toe bij de volgende wedstrijd.
HSV T.O.P. Coevorden

Deel deze pagina:

Lees ook...

 • 04 jun 2021

  Eerst wedstrijden van start

  Het is zover er mogen weer wedstrijden worden gevist....

 • 05 apr 2019

  Vissteken Klinkenvlier

  Afgelopen maandag en dinsdag zijn de vissteken bij Klinkenvlier...

 • 14 feb 2018

  Jaarvergadering

  De jaarvergadering 2017 is weer aanstaande. De vergadering zal...