Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

Verslag Selectiewedstrijd Dobbervissen

16 mei 2023

Op zaterdag 13 mei, werd de selectiewedstrijd Dobbervissen Heren en Dobbervissen Teams gehouden, aan het Beukerskanaal te Giethoorn. Deze wedstrijd werd georganiseerd door Sportvisserij Oost-Nederland.

Aan de wedstrijd deed Team Evezet Fishing & Team Spirit mee. Dit team bestaat uit de heren Sem Den Oudsten, Peter de Lange, Gert Oost, John Otten en Bas Supheert. Onze vereniging ondersteunt dit team. Een week voor de wedstrijd heeft het team nog getraind op het parcours en toen zag alles er veelbelovend uit. Aan de wedstrijd deden echter meer dan 100 deelnemers mee en dan is het behalen van een resultaat een stuk lastiger.

Ieder teamlid probeerde het onderste uit de kan te halen en dat miste zijn uitwerking niet. Het team wist namelijk de vierde plaats in het eindklassement te bemachtigen en dat is een prestatie van formaat te noemen. Al helemaal omdat het de eerste teamwedstrijd was van dit team.

Maar daarmee was de koek nog niet op. Peter de Lange viste namelijk een 1 en wist de wedstrijd zelfs te winnen met een totaalgewicht van 15330 gram en Sem Den Oudsten viste een prachtige 2 in zijn vak. Daarmee hebben Peter en Sem zich geplaatst voor de vervolgwedstrijd. Heel erg knap! Ieder teamlid kan sowieso erg trots zijn op de prestatie die is geleverd.

Het team gebruikt het volgende Evezet voer: Skimmer, Allround, Voorn Zwart, Super Feeder en Super Brasem. Daarnaast werd veel leem en turfleem gebruikt.

Wij wensen Team Evezet Fishing & Team Spirit heel erg veel succes toe bij de volgende wedstrijd.
HSV T.O.P. Coevorden

Deel deze pagina:

Lees ook...

  • 15 jun 2022

    ZATERDAG HITTE TIJDENS DE WEDSTRIJD

    Zaterdag wordt er weer een competitiewedstrijd gevist aan het...

  • 07 aug 2018

    Karper koppelwedstrijd weekend van 31 augustus, 1 en 2 september 2018

    Hierbij het bericht dat wij ook dit jaar weer...

  • 24 nov 2019

    Aanpassing locatie Wintercompetie

    Na overleg is er besloten de laatste twee wedstrijden...