Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

VERSLAG NK FEEDER

11 september 2022

Zondagmorgen 4 september, om half 9 kregen we via de mail ons stek nummer door. Ik, Gert Oost, zat op slechts vijf minuten afstand, van het parcours op een vakantie park. Deze dag mocht ik het op stek nummer E 11 proberen.

Twee dagen van voor tijd was het parcours nog gewijzigd, iets wat niet fijn is om dit zo kort van tevoren te horen, maar ja de mensen beslissen. Op de plek aangekomen, heb ik opgebouwd en om 10:20 uur ging de eerste toeter, dan mag je beginnen met voeren. Om 10:30 uur ging de tweede toeter, en mag je beginnen met vissen. Even door voeren en daarna begonnen met vissen. Direct bij de eerste inworp beet en ook vis. Ik dacht dat gaat goed, maar het bleef half uurtje stil voor de tweede vis.

De stekken zaten 22 meter uit elkaar, dat is niet veel. Zeker niet als je dan bedenkt dat er de dag ervoor met de stok is gevist. Ik viste tegen de overkant en op een stok afstand van 14 meter, daar kon ik niets vangen. Toch heb ik nog een brasem gepakt en in het laatste half uur nog twee platten. Daarmee kwam ik op 3660 gram aan gewicht en 9 vissen in mijn vak.

Het was een mooie ervaring, maar voor de prijzen moet je kop of staart loten. De winnaar had hier namelijk 29 kilo . Op naar volgend jaar.

Met vriendelijk groet,

Gert Oost

Deel deze pagina:

Lees ook...

  • 19 okt 2020

    Coronamaatregelen fors aangescherpt en geen viswedstrijden

    Dinsdag 13 oktober heeft het kabinet verscherpte maatregelen aangekondigd...

  • 03 mrt 2019

    Karper koppelwedstrijden 2019!

    Ook dit jaar organiseert de TOP weer karper koppelwedstrijden....

  • 22 nov 2017

    Verenigingsbijlage 2018

    Beste leden, Hierbij alvast, vooruitlopend op een mooi nieuw...