Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

VERSLAG NK FEEDER

11 september 2022

Zondagmorgen 4 september, om half 9 kregen we via de mail ons stek nummer door. Ik, Gert Oost, zat op slechts vijf minuten afstand, van het parcours op een vakantie park. Deze dag mocht ik het op stek nummer E 11 proberen.

Twee dagen van voor tijd was het parcours nog gewijzigd, iets wat niet fijn is om dit zo kort van tevoren te horen, maar ja de mensen beslissen. Op de plek aangekomen, heb ik opgebouwd en om 10:20 uur ging de eerste toeter, dan mag je beginnen met voeren. Om 10:30 uur ging de tweede toeter, en mag je beginnen met vissen. Even door voeren en daarna begonnen met vissen. Direct bij de eerste inworp beet en ook vis. Ik dacht dat gaat goed, maar het bleef half uurtje stil voor de tweede vis.

De stekken zaten 22 meter uit elkaar, dat is niet veel. Zeker niet als je dan bedenkt dat er de dag ervoor met de stok is gevist. Ik viste tegen de overkant en op een stok afstand van 14 meter, daar kon ik niets vangen. Toch heb ik nog een brasem gepakt en in het laatste half uur nog twee platten. Daarmee kwam ik op 3660 gram aan gewicht en 9 vissen in mijn vak.

Het was een mooie ervaring, maar voor de prijzen moet je kop of staart loten. De winnaar had hier namelijk 29 kilo . Op naar volgend jaar.

Met vriendelijk groet,

Gert Oost

Deel deze pagina:

Lees ook...

 • 17 jan 2021

  Jaarvergadering 02.03.2021

  Aanvang 20.00 uur in Zalencentrum β€œDe Loo β€œ Looweg...

 • 10 nov 2021

  KORTINGSCODE theatershow Marco Kraal

  Bekende sportvisser en presentator van VIS TV Marco Kraal...

 • 01 dec 2022

  NIEUWE STATUTEN EN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

  Het bestuur van de vereniging heeft recentelijk nieuwe statuten...