Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

UITSLAG COMPETITIE VISSEN 5 OKT ’24

12 oktober 2024

Zaterdag  5 oktober is de 8e en laatste wedstrijd van dit jaar van onze competitie gevist.

Tussen de viaduct bij Poppenhare en Engelage, was er een parcours uitgezet. Er hadden zich 16 deelnemers aangemeld.  Het traject waar gevist werd, heeft als nadeel een steile walkant.  Altijd zorgen dat je je voorzichtig installeert, want het natte gras is ’s morgens glibberig en kan voor glijpartijen zorgen. Gelukkig is dat voor iedereen, voor zover we weten, zonder problemen goed gegaan. 

Een beetje mistig, praktisch geen wind en weinig stroming. Het waren redelijke vooruitzichten om succesvol te vissen. Toen de zon goed doorkwam werd het heel aangenaam visweer.

Begin oktober komt de zon een stuk later op, het was daarom nog te schemerig om om 8:00 uur te kunnen beginnen. Het begintijdstip werd daardoor een half uur uitgesteld, hierdoor werd er van 08:30 uur tot 12:30 uur.

Zoals verwacht kon worden, was het zaak voor degenen die in het midden geloot hadden, om in het eerste uur vis te vangen. De kop- en staartplekken vangen, in de regel, de hele wedstrijd wel door.  Natuurlijk is dit gemakkelijk gezegd, maar men moet het wel waarmaken dus extra druk voor de deelnemers op de kop en staart. Zaterdag bleek dat de vissers op kop en staart geen last hadden van zenuwen.

Jan Boer wist in vak A, op kop, met ruim 2800 gram te winnen. Tweede werd Jaap Turien met bijna 2500 gram. In vak B werd Bert Hakkers, ook op kop, met 4165 gram winnaar op de voet gevolgd door Chris Dekker met 4125 gram.

Het was uiteindelijk een prachtige vismorgen. Iedereen ving meer dan een kilo vis.  Na afloop werden de deelnemers getrakteerd op een lekkere gehakbal, met een blikje drinken.

Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun deelname en we hopen iedereen volgend seizoen weer te mogen verwelkomen. Speciale dank voor degene die ons bij het uitzetten van het parcours hebben geholpen. 

Ook de sponsor, Welkoop, bedankt voor de bijdrage. 

Deel deze pagina:

Lees ook...

  • 27 jun 2019

    Wedstrijd 22-06-2019 (Competitie)

    De wekker ging weer vroeg vanmorgen en de verwachtingen...

  • 06 jul 2021

    Uitslag Competitie Vissen 4 Juli 2021

    Afgelopen zaterdag 4 juli werd de 2e competitie wedstrijd...

  • 24 jul 2019

    Wedstrijd 20-07-2019 (Competitie)

    Zaterdag 20 Juli werd er weer gevist aan het...