Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

Geen Viswedstrijden tot 11 juni 2021

14 mei 2021

De nieuwe maatregelen betekenen voor de sport dat iedereen vanaf 26 jaar alleen mag sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Dit geldt ook voor alle viswedstrijden van lokaal tot landelijk.

Sportvisserij Oost-Nederland cancelt tot 11 juni 2021 alle wedstrijden. Dit geldt ook voor de verenigingswedstrijden. Hierdoor vervalt de eerder uitgegeven wedstrijdtoestemming. Alle wedstrijden tot 11 juni 2021 worden afgekeurd. (Uitgezonderd aanvragen specifiek voor deelname onder de 18, dit dient expliciet vermeld te worden.)

Nieuwe wedstrijdaanvragen voor de periode vanaf 17 mei worden pas na 11 mei, als er meer bekend is over een vervolg, geaccordeerd.

Voor de jeugd / junioren tot 18 jaar gelden uitzonderingen: binnen verenigingsverband (dus niet tegen andere verenigingen) kunnen wel onderlinge viswedstrijdjes worden georganiseerd. Wenst u hiervoor een aanvraag te doen, vermeld dit dan in de aanvraag!

Met dit besluit houden wij ons aan bij de richtlijnen van de overheid, het RIVM en de NOC*NSF en Sportvisserij Nederland.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid en willen de verspreiding van het coronavirus tot het minimum beperken. Vragen? Stuur een mail naar wedstrijden@sportvisserijoostnederland.nl

Deel deze pagina:

Lees ook...

 • 16 apr 2021

  Viswedstrijden afgelast tot 10 mei

  Mededeling Sportvisserij Nederland : Geen Viswedstrijden tot 10 mei...

 • 14 feb 2018

  Wedstrijdagenda

  Beste wedstrijdvissers, De wedstrijdagenda voor de competitievissers en 55+...

 • 07 mei 2017

  Workshop Karper- & Witvissen 2017!

  Zaterdag 20 mei is het weer zover. Dan zal...