Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

Bas Supheert op het podium

17 juli 2023

Bas Supheert op het podium Op zaterdag 8 juli heeft Bas Supheert de selectiewedstrijd feeder van Sportvisserij Oost-Nederland gevist. Dit is zijn verslag:

“Het was mijn eerste feederwedstrijd en tijdens de loting kreeg ik nummer B13 toegewezen. Dat was een kopstek en dat ging gepaard met extra druk. Om 09:50 uur klonk het signaal zwaar voeren, maar tijdens het werpen van de laatste voerkorf brak de voorslag. Dat was balen, want dat betekende dat ik één hengel minder had om te vissen. Bovendien wellicht voor een afstand die ik wel nodig zou hebben. Noodgedwongen moest ik kort vissen.

Mijn derde vis was een behoorlijke brasem, maar die schoot helaas los voor het landingsnet. Dat heeft me een absolute topklassering gekost. In totaal heb ik negen vissen gevangen in een hele moeilijke wedstrijd met weinig vis. De omstandigheden waren zwaar vanwege het erg warme weer en het voorbijvaren van hele grote boten. Met 990 gram eindigde ik op de derde plaats en daarmee heb ik mij kunnen kwalificeren voor de finale. Voorafgaand aan de prijsuitreiking konden we genieten van een bord patat, een gehaktbal en een heerlijk koud drankje. De organisatie was super!

Tijdens de wedstrijd heb ik het volgende voer gebruikt:

 • Evezet Feeder
 • Evezet Team Spirit Brasem
 • Evezet Rivier Brasem/Voorn
 • 30% turfleem

Ik wil HSV TOP Coevorden bedanken voor de ondersteuning.”

Deel deze pagina:

Lees ook...

 • 08 apr 2017

  Foto’s uitgezette karpers Parkgracht online

  De foto’s van de uitgezette karpers in de Parkgrachten...

 • 16 apr 2021

  Viswedstrijden afgelast tot 10 mei

  Mededeling Sportvisserij Nederland : Geen Viswedstrijden tot 10 mei...

 • 02 jun 2021

  Corona update per 5 juni

  Beste hengelsportbestuurder, Tijdens de persconferentie van vrijdagavond, 28 mei,...