Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

Wedstrijd 27-04-2019 (Competitie)

6 mei 2019

Hengelsportvereniging T.O.P. CoevordenCompetitie vissen Coevorder – Vechtkanaal  kant Jansen – Navo Depo.

Zaterdagmorgen 27 april begon de tweede wedstrijd van 2019, er werd gevist in het Coevorder Vecht kanaal. Het weer was half bewolkt, toen Bas Supheert om 06:45 uur klaar stond om de vissers te ontvangen en in te schrijven. Om 07:00 uur was het weer tijd voor het trekken van de nummers uit het kistje welke door Bas op het kaartje worden genoteerd samen met de namen van de deelnemers.

In de tussentijd, is Ab Luinge bezig om de nummers uit te zetten op het parcours en heeft hij 23 nummerbordjes uitgezet. En aan weerszijden van het parcours de vlaggen in de grond gezet van visvereniging T.O.P. Coevorden. Hierna konden de vissers naar de aangewezen plekken gaan die op het kaartje stonden.

Om 08:00 uur kon Ab Luinge, weer met volle moed op de toeter blazen om de wedstrijd te starten. Er werd weer flink gevoerd, enkele vissers kozen voor de feeder, maar de meeste vissers kozen voor de vaste stok. Af en toe werd er een visje gevangen en rond 08:30 uur begon het te regenen. Helaas viel een deel van Jan Boer zijn vaste hengel in het kanaal, tegen het einde van de wedstijd. Natuurlijk een grote teleurstelling, na toch een geruime tijd met een hark geprobeerd te hebben een deel terug te krijgen, kwam er helaas niets meer boven. In de tussen tijd zijn er twee vuilniszakken vol rommel opgeruimd, zoals plastic flessen, zakjes en blikjes langs het parcours.

Het weer werd er niet beter op en ik was tot op de botten koud en nat. Om 11:30 uur kon Ab weer op de toeter blazen, voor het einde van de wedstrijd. Toen kon Ab met Bert Hakkers, die het even overnam van Eric Groote, want er waren een aantal personen die ’s middags nog een viswedstrijd hadden. De vis kon worden gewogen en Bas Supheert kon de enveloppen met de prijzen weer klaarmaken. Er was heel weinig vis gevangen, er was zelfs iemand, welke in het midden van het parcours zat, die geen beet heeft gehad. Gelukkig hadden de meesten wel een visje gevangen en konden we na de weging de prijzen uitreiken.

Voor de overige uitslagen zie hieronder.

Prijs;                                     Steknummer;              Gramgewicht;

1e : Henk  Hakkers.            Nr. 17                              1820 Gram.

2e:  Bert Hakkers.               Nr. 2                                1710 Gram. 

3e:  Henk Wilpshaar           Nr. 14                              1350 Gram.

Onderstaand de volledige wedstrijduitslag en de tussenstand van de competitie

Volgende Wedstrijd voor Competitie vissers is 25 mei 2019 voor 07:00 uur (inschrijven Sluis Haandrik) vissen Kanaal Almelo de Haandrik.

Er word gevist van 08:00 uur tot 11:30 uur.

Henk Wilpshaar kon niet aanwezig zijn tijdens de prijsuitreiking, hij moest eerder weg wegens een andere viswedstrijd, maar de prijs werd door een vismaat van Henk  meegenomen.

Wedstrijdcommissie: Bas Supheert, Eric Groote en Ab Luinge.

Deel deze pagina:

Lees ook...

 • 26 sep 2016

  Viswedstrijd 10 september 2016 (incl. einduitslag)

      Laatste competitiewedstrijd. Zaterdag 10-09-2016 is de laatste...

 • 04 aug 2023

  UITSLAG COMPETITIE VISSEN 22 JULI 2023

  Zaterdag 22 juli is de derde wedstrijd van de...

 • 05 aug 2023

  UITSLAG COMPETITIE VISSEN 5 AUGUSTUS 2023

  Afgelopen zaterdagmorgen 5 augustus hebben is de vierde wedstrijd van...