Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

Wedstrijd 21-08-2019 (Competitie)

24 september 2019

Op zaterdag 21 september was de laatste viswedstrijd in zomercompetitie van de wedstrijdvissers. Deze wedstrijd werd gevist aan het Almelose Kanaal tussen De Haandrik en Gramsbergen.

Om 07:00 uur kon men een nummer trekken en naar de plekken, gaan die waren uitgezet tussen De Haandrik en Gramsbergen. Het weer was prachtig, nog een beetje koud maar met een zonnetje erbij. Aan het begin van de wedstrijd stond er weinig wind over het kanaal. Bij aankomst op de stek was te zien dat het water zeer helder was, je kon je leefnet in het water op de bodem zien liggen.

En om 08.00 uur werd er op de toeter geblazen voor begin van de wedstrijd. En meteen werd er al een visje gevangen. Er werden baarsjes, voorntjes en windes gevangen, waren ook deelnemers bij die niets gevangen hebben. Tijdens de wedstrijd werden de lijnen van een deelnemer door een passerende boot meegesleept en kwam vast te zitten. Wat natuurlijk heel vervelend was voor deze deelnemer. Helaas lieten de grote vissen zich tijdens de wedstrijd niet zien bij de hengellaars.

Om 11:30 uur werd er weer op de toeter geblazen, wat ook het einde wedstrijd betekende. Nu was het tijd om te wegen, hartelijk dank aan iedereen die mee heeft geholpen met wegen. De meeste deelnemers hadden wel een visje gevangen. Na de weging volgde de prijsuitreiking en was er nog een hapje en een drankje ter afsluiting van de wedstrijd. Dit vonden de wedstrijd vissers toch heel leuk.

Voor de overige uitslagen zie hieronder.

Prijs;                                     Steknummer;              Gramgewicht;

1e : G.Groote .                     Nr. 12                              2200 Gram.

2e:  M.Hendriks.                   Nr. 1                                1860 Gram. 

3e:  C.Dekker.                      Nr. 14                              1390 Gram.

Volgende Wedstrijd is voor de Wintercompetitie op 19 oktober 2019. Het loten start om 08:00 uur (inschrijven Jachthaven Gramsbergen) vissen Kanaal Almelo de Haandrik.

Er word gevist van 09:00 uur tot 12:00 uur.

Wedstrijdcommissie: Bas Supheert, Eric Groote en Ab Luinge.

Deel deze pagina:

Lees ook...

 • 06 mei 2019

  Wedstrijd 27-04-2019 (Competitie)

  Hengelsportvereniging T.O.P. CoevordenCompetitie vissen Coevorder – Vechtkanaal  kant Jansen...

 • 10 sep 2023

  UITSLAG COMPETITIE VISSEN 9 SEPTEMBER 2023

  Zaterdag 9 september is de 6e wedstrijd van onze competitie...

 • 22 aug 2021

  Uitslag competitie vissen 21 augustus 2021

  De wereld was klein… heel klein. Er was dikke...