Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

UITSLAG COMPETITIE VISSEN 9 JULI 2022

11 juli 2022

De loting begon in de ochtend met een mededeling dat, ik Bas Supheert, ga stoppen met de organisatie en aansturing van de competitie wedstrijden van de TOP! Dit viel niet bij iedereen goed, iedereen ziet de bui namelijk al hangen voor volgend jaar. Tijdens de loting heb ik gevraagd of iemand het wil overnemen, maar hier kwamen helaas geen vrijwilligers naar voren. Dit vind ik erg jammer, aangezien er ook vanuit het bestuur niemand naar voren getreden is hiervoor.

Daarom nogmaals een oproep.

Beste leden, als het u leuk lijkt om de competitie te gaan leiden en voor te zetten dan kunt u contact op nemen met Arjan Pot of Ben Bruinsma. Wanneer er geen opvolger gevonden wordt, kan de TOP geen competitie meer vissen in de toekomst. Helaas is mijn maatje Erik Groote, die een paar maanden geleden een ernstig motor ongeluk heeft gehad, naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar nog niet in staat om de wedstrijden bij te wonen.  Dus meldt u aan, anders zijn er geen wedstrijden meer volgend jaar!

Dan over het vissen van afgelopen zaterdag, ook deze keer zouden we de verslagen van voorgaande jaren wel kunnen gebruiken.

Het eerste uur wordt er wel vis gevangen en daarna hebben we drie uur van de omgeving kunnen genieten en gezellig even kunnen buurten bij elkaar. Hiermee zijn dan ook de uitslagen zijn ook weer om te huilen. Maar gelukkig hadden we in elk vak wel winnaars .

Iedereen weer bedankt voor gezellige ochtend en tot snel.

Mvg Bas Supheert

Deel deze pagina:

Lees ook...

 • 10 okt 2023

  UITSLAG COMPETITIE VISSEN 30 SEPTEMBER

  Zaterdag 30 september is de laatste wedstrijd van onze...

 • 15 apr 2024

  AGENDA COMPETITIE VISSEN 2024

  Onderstaand de wedstrijd agenda van het competitie vissen 2024...

 • 04 aug 2023

  UITSLAG COMPETITIE VISSEN 22 JULI 2023

  Zaterdag 22 juli is de derde wedstrijd van de...