Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

UITSLAG COMPETITIE VISSEN 9 JULI 2022

11 juli 2022

De loting begon in de ochtend met een mededeling dat, ik Bas Supheert, ga stoppen met de organisatie en aansturing van de competitie wedstrijden van de TOP! Dit viel niet bij iedereen goed, iedereen ziet de bui namelijk al hangen voor volgend jaar. Tijdens de loting heb ik gevraagd of iemand het wil overnemen, maar hier kwamen helaas geen vrijwilligers naar voren. Dit vind ik erg jammer, aangezien er ook vanuit het bestuur niemand naar voren getreden is hiervoor.

Daarom nogmaals een oproep.

Beste leden, als het u leuk lijkt om de competitie te gaan leiden en voor te zetten dan kunt u contact op nemen met Arjan Pot of Ben Bruinsma. Wanneer er geen opvolger gevonden wordt, kan de TOP geen competitie meer vissen in de toekomst. Helaas is mijn maatje Erik Groote, die een paar maanden geleden een ernstig motor ongeluk heeft gehad, naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar nog niet in staat om de wedstrijden bij te wonen.  Dus meldt u aan, anders zijn er geen wedstrijden meer volgend jaar!

Dan over het vissen van afgelopen zaterdag, ook deze keer zouden we de verslagen van voorgaande jaren wel kunnen gebruiken.

Het eerste uur wordt er wel vis gevangen en daarna hebben we drie uur van de omgeving kunnen genieten en gezellig even kunnen buurten bij elkaar. Hiermee zijn dan ook de uitslagen zijn ook weer om te huilen. Maar gelukkig hadden we in elk vak wel winnaars .

Iedereen weer bedankt voor gezellige ochtend en tot snel.

Mvg Bas Supheert

Deel deze pagina:

Lees ook...

 • 22 aug 2023

  UITSLAG COMPETITIE VISSEN

  Zaterdag 19 augustus hebben wij onze vijfde wedstrijd gevist....

 • 06 mei 2019

  Wedstrijd 27-04-2019 (Competitie)

  Hengelsportvereniging T.O.P. CoevordenCompetitie vissen Coevorder – Vechtkanaal  kant Jansen...

 • 02 okt 2021

  Uitslag Competitie Vissen 2021

  De strijd is gestreden en hoe!!! Vandaag, 2 oktober...