Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

Uitslag Competitie Vissen 4 Juli 2021

6 juli 2021

Afgelopen zaterdag 4 juli werd de 2e competitie wedstrijd alweer gevist. Opkomst was ook weer mooi met 19 deelnemers.

Ook deze wedstrijd werd er weer gevist in 2 vakken. Er is besloten dat wanneer er een oneven aantal deelnemers is, er in het eerste vak een meerderheid met een evental deelnemers komen te zitten. Deze wedstrijd een totaal van 19 deelnemers: vak A tien deelnemers en vak B negen deelnemers.

Tijdens de voorbereidingen, was men bijna 10 a 15 minuten bezig om een stek te knippen. Veel van de deelnemers zijn toch al wat ouder of slecht ter been en dit maakt het moelijk om zelf te kunnen doen. Vanuit de vereniging gaan we kijken of er een soort bosmaaier kan komen zodat een vrijwilliger, vooraf de stekken kan maaien wanneer het gras hoog staat. De vrijwilliger is er al nu de maaier nog.

De vangsten waren slecht op het stieltjes kanaal maar het weer was super!!! Er werd overal wel vis gevangen en een enkeling vangt gewoon een boot!! Deze telde niet mee en moest worden losgelaten. 

Door de corona situatie, telt dit jaar telt helaas nog maar 6 wedstrijden. Van deze wedstrijden mag er 1 worden weggestreept.

We willen graag een oproep doen aan personen boven de 15 jaar om ook mee te gaan doen aan wedstrijden. Ons clubje begint een beetje te vergrijzen en jonge talenten zijn welkom. Ieder ander ook trouwens.

Je kan nu nog leuke dagprijzen winnen en het is spannend. Ook is het wedstrijdgeld verhoogd gegaan. De vereniging steekt er weer wat extra’s bij in zodat het aantrekkelijk blijft om bij ons de wedstrijden te blijven vissen.

Deel deze pagina:

Lees ook...

 • 11 jul 2022

  UITSLAG COMPETITIE VISSEN 9 JULI 2022

  De loting begon in de ochtend met een mededeling...

 • 27 jun 2017

  Viswedstrijd 17 juni (Competitie)

  Zaterdag 17 juni hebben we gevist in het Stieltjeskanaal...

 • 03 okt 2022

  UITSLAG COMPETITIE VISSEN 1 OKTOBER 2022

  Vandaag 1 oktober 2022, Een hele mooi visserij gehad!...