Hengelsportvereniging

Tot Ons Plezier

Coevorden en omstreken

UITSLAG COMPETITIE VISSEN 7 MEI 2022

10 mei 2022

Deze week begon de wedstrijd met een mededeling over Erik Groote. Hij is al jaren lang betrokken bij de wedstrijden van de TOP. En heeft vorige week een ernstig ongeluk gehad, daarom is hij voorlopig niet aanwezig bij de wedstrijden. We wensen Erik heel veel beterschap.

Desondanks is het toch een goede wedstrijd geworden. Jan Supheert heeft ’s morgens even geholpen met de inschrijving en ik (Bas) heeft de nummers 30 meter uit elkaar gezet. Deze ronde heb ik er een aardig gat gelaten tussen de vakken. Dit heeft in van B zeker goed uitgepakt. 

Hier werden dan ook de beste vangsten behaald. Knapen van brasems kwamen boven water en Marinus Hendriks trok ook nog even mooie zeelt van dik 50 cm, aan de kant. 

De wedstrijd werd echter bemoeilijkt door trillingen in het kanaal door de sluis. En als bonus voer er nog een vrachtschip door de sloot heen, hier was het feest compleet. Al met al erg slecht voor vak A, waar het al moeizaam ging.


Sportvisserij Nederland (SVN) is druk met het project loodvrij vissen. Om te zorgen voor een schoon watermilieus werden aan alle deelnemers zakjes met korfjes uitgedeeld. Ook voor enkele afwezigen zijn er zakjes.


De volgende wedstrijd is op 28 mei, locatie Kanaal Zinderen Coevorden. We verzamelen boven de sluis.

Mvg Bas Supheert

Deel deze pagina:

Lees ook...

 • 09 feb 2020

  Eind uitslag Dames & Heren 55+ 2019

  Bij deze de einduitslagen van de viswedstrijden van de...

 • 28 apr 2018

  Viswedstrijd 21-04-2018 (Competitie)

  De openingswedstrijd was 21 April 2018 van de Competitie...

 • 19 sep 2016

  Viswedstrijd 21 mei 2016 (competitie)

  Zaterdag 21-05-2016 is de tweede witviswedstrijd gevist. Deze keer...